...

emma om Svar:
vad ska man fråga sina frågor? jag har några frågor till er som jag skulle vilja få svar på, så jag skriver dem här.
1 vad ska man göra när man suger kuk om man inte vill svälja?
2 är det normalt att onanera med hjälp av duschslangen, är det nånting ni brukar göra?
jag gillar inte att bli slickad, jag kan runka suga och bli pullad, men jag gillar inte det där med att bli slickad...men många killar vill slicka, vad ska jag säga?
3 jag älskar sex, är kåt jätteofta men saken är den att jag skäms över min kropp, tycker att jag är mullig, tjocka lår osv och det hindrar mig från att ha sex med andra och bara onanerar själv. skulle vilja få orgrasm med killar och inte bara genom mig själv, vad ska jag göra?
4 vad föredrar ni ha sex med lyset tänt eller släckt?
5 när ni har sex i sängen, har ni täcket på er då? eller ligger ni på det eller har ni inget täckte överhuvudtaget?
6 hur suger man kuk som bäst? vad föredrar killar, vad ska man tänka på osv, finns det några knep eller tips på hur man kan göra det extra bra?
7 jag fick min första orgasm när jag var 13 är det normalt?
8 vet ni någon bra hemsida för dildosar?
9 har ni några bra porrhemsidor? isånnfall tacksam för svar

tack på förhand! ni är bäst
kram emma

Svar: Hej, det går bra att ställa frågorna i kommentarerna. :)
1. Då kan du spotta ut det, har skrivit tidigare att han då kan ta illa upp men om du gör det lite diskret så går det bra.

2. Jag tycker att det är jätte skönt att onanera med duschslangen eller duschstrålen, så ja det är normalt. Nu vet du att du inte är ensam iaf. :P
Jag förstår dig, det kan kännas obehagligt att ge killarna/tjejerna i vissa fall, hela den ''synen''. Prova att göra det när det är mörkt i rummet. Men om du verkligen inte vill så får du säga det till killen och han får ta och acceptera det. Så enkelt är det. :)

3. Du ska absolut inte skämmas över din kropp! Skönhet kommer inifrån! Det är faktiskt så att killar hellre vill ha tjejer med lite att ta i. Hellre lite ''tjockare'' lår än smala! Det är så, det är kvinnligt.
Tänk inte på dina brister, utan tänk posetivt. Vad har jag som är bra? Fina ögon, fina läppar, fint hår. Sedan försöker du att framhäva det istället för att du är ledsen och går runt och tänker på det du inte gillar med dig själv! Sen är det inte utsidan som räknas det är insidan. Varför tror du att alla vill ha små fjortisar i den  här åldern? Jo för att de är fejkade och tror att allt handlar om utseendet men har en otroligt dålig och omogen personlighet! Nej fy för sånna!
Du är fin precis som du är, killar som inte ser att en människa är vacker varese hon ser bra ut eller inte är omogna. Våga gå fram, tro på dig själv!

4. Jag föredrar att ha sex med tänd lampa. Inte så att det är helt ljust i rummet men kanske en liten myslampa så att man kan se varandra.

5. Jag brukar ha det över mig/oss eller så ramlar det ner lite men det är mysigast att ha det på enligt mig.

6. Jag brukar kyssa och slicka vid insidan av killens lår, det gör att han blir galen. Retas liksom lite genom att slicka lite överallt innan du börjar suga. Använd även händerna för att smeka honom samtidigt som du suger. Slicka och sug på ollonet, sug eller slicka på testiklarna, man kan även slicka mot anus där det sitter känsliga nervtrådar vilket gör att han kommer tycka det känns fantastiskt. Du kan även fråga killen vad han tycker är skönt.
Man kan också göra deep throat, men om du inte är medveten om hur man gör det så
avråder jag dig från att göra det innan du säkert vet vad det är.

7. Du ska vara glad att du har lätt att få orgasm, de flesta kvinnor kan inte få det förrän i vuxen ålder. Innan man har lärt känna sin kropp och vet vad man gillar.

8. amorspilar.se är en bra hemsida. De levererar alltid snabbt och diskret.

9. youporn är väl det enda just nu. Får återkomma.

// Dr.s Jones

Kommentarer
Postat av: emma

tacksam för svar!

2010-01-06 @ 14:27:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0