Svar"

E  (-) om vad är bullfitta??:
Hej!
Jag har nyss träffat en kille, och vi gillar varandra jättemycket. Och varje gång när vi kör vårat förspel innan vi ska ha sex så är han jättehård - vilket är bra dock :P men sen när vi börjar ha sex så slaknar han, vi försöker fixa det men det brukar sluta med att vi ger upp. Han gjorde slut med sitt jättejobbiga ex för runt tre veckor sen.. Kan detta bidra till att han tänker på något annat? och har du något tips till hur han kan vara hård under hela samlaget och vad kan jag göra för att hjälpa till? :P

Love your blogg! :)

Svar: Att han slaknar kan bero på oro, stress, nervositet vilket kan leda till att kroppen inte alltid vill ''vara med''. Det är inte ditt fel att detta händer. Han kanske tänker på sitt ex, ifall de hade något problem när de hade sex och så blir han okoncentrerad och orolig. Ja det kan finnas månka psykiska förklaringar.  Prata med din kille on det ifall det går så att ni kan lösa ''problemet''.
Ett tips på hur han kan vara hård under hela samtalet är att använda penisringar.
Det är en ring gjord av t.ex. gummi eller silikon, som man sätter runt penisroten. Den kan förstärka en erektion eller hjälpá killar som tappar ståndet lätt.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0