10 steg till bra solo sex

Hittade en finurlig liten  artikel om “Solo sex” och tänkte att jag kunde
dela med mig av den till er!

Sex på egen hand är härligt både när man är i ett förhållande och när man inte är det. I det senare fallet blir det antagligen något oftare, men bara för att man har sex med en kille regelbundet betyder inte det att man ska sluta njuta med sig själv. Här följer 10 steg för att göra din privata erfarenhet minnesvärd!

Slappna av.
Nyckeln till njutning är att kunna slappna av och att vara där i nuet, så lämna all stress vid dörren. Ta gärna ett varmt bad eller få en massage innan.

Få dig själv upphetsad.
Tänk på sådan som gjort dig tänd förut och fokusera på det för att komma i stämning snabbt. Fantisera gärna om något du drömmer om att göra, eller något du sett i en erotisk film. Om du gillar extra stimulering, sätt på sexig musik eller läs en sexig novell.

Använd fingrarna för att utforska dig själv och varje del där nere.
Känn både utanpå och inuti och notera vad det är du får mest njutning av.

Lek med hela kroppen.
Börja med att dra fingrarna över huden och stanna till vid ställen som är extra känsliga, som brösten och insidan av låren.

Använd en vibrator.
Utforska på samma sätt som med dina händer. Börja med kroppen och gå stegvis vidare mot det allra heligaste. När du använder vibratorn på knappen, börja försiktigt och lägg sen mer tryck på efter vad som känns skönt. Om det känns för intensivt kan du lägga en bit tyg emellan din kropp och leksaken.

För långsamt höfterna fram och tillbaka
Detta är för att dra ihop dina PC muskler (de du använder ni du ska hålla dig från att kissa) i takt med rörelsen. Både skönt och bra träning för slidans elasticitet.

Andas djupt
Stå emot känslan du får att hålla andan och ta istället långa, djupa andetag. När du känner att du är nära att komma, ta ett djupt andetag, och tajma sen din utandning med början på orgasmen så kommer känslan bli mer intensiv.

Ge inte upp
En av egenskaperna hos en orgasm är att det kan kännas ganska långt ifrån fram till dess att du bara är sekunder från att komma. När du väl når en viss punkt kommer orgasmen mer eller mindre av sig själv.

Satsa på multipla orgasmer
En av de bästa egenskaperna hos en vibrator är att den aldrig blir trött! Efter din första orgasm kan du ta bort vibratorn om du är för känslig, men fortsätt igen efter några sekunder för att komma igen. Du kanske blir förvånad över hur enkelt det är att komma mer än en, två eller tre gånger…

Försök och försök igen
Oroa dig inte om det inte fungerar perfekt första gången, försök bara igen senare. Det kan ta flera veckor för kroppen att vänja sig vid stimulering. Lär dig av varje försök och vara uppmärksam på vad det är som känns bäst och fokusera på det. 

Källa: Maria Andersson/Girltalk

Kommentarer
Postat av: anonym

hej! jag älskar eran blogg och så, men undrar vart man får tag på en "vibrator" tacksam för svar!

kram!

2010-01-22 @ 22:08:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0