sex next door..;)

åhh fan nu kan jag inte sova heller! Det måste vara jävligt tunna väggar mellan mig o grannen! Först fattade jag inte riktigt var det var men nu hör jag klart o tydligt att det är en säng som typ knakar.. Han har väl sex elr typ möblerar om, vad det än är så måste det få ett slut! :S Han är ju iof rätt så snygg.. kanske ska ta mig en sväng dit i stället;)
nej nu slutade det.. han verkar då inte kunna hålla igång så länge..:P 

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Ska dela med mej av ett av flera pinsamma sexminnen. Önskas fler så skriv :P

Jag och min dåvarande kille bodde några mil ifrån varandra och han var med på stationen för att lämna av mej på tåget. Det var ett tag till tåget skulle komma och vi var själva i väntrummet. Det ena ledde till det andra och vi blev väldigt kåta och tänkte att vi hinner ju en snabbis. Duktiga som vi var så betalade vi fem spänn för att komma in på herrarnas toa. (lite privathet vill man ju ha)Var en stor toa, med ett rum innan själva dasset med ett stort fönser, detta var dock sådär immigt ni vet så man inte kunde se ut ett piss, (vad vi visste var att man dock kunde se in hur tydligt som helst. INTE BRA!

anyway, jag sätter mej på fönsterbrädan me ryggen mot fönstret, min kille klär av mej o sej o sen börjar vi knulla, mitt i allt detta så går två av mina bästa kompisar förbi fönstret, utan att vi märket nåt. Vi avslutar akten och klär på oss och går ut när vi hör att tåget kommer in.

utanför väntsalen sitter mina kompisar på en bänk och asgarvar o berättar vad de sätt, fatta vem som blev mobbad på tåget eller?

just dom som går förbi, just då, världen e fan liten ibland =)

2009-12-26 @ 01:22:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0