Omskuren- betydelse

Att man är omskuren( som kille ) betyder att man tar bort förhuden som sitter på snoppens yttersta del, ollonet. Det förekommer i vissa kulturer, religioner mm. Men det kan även vara av medicinska skäl som att förhuden är för trång.

Kommentarer
Postat av: maja

hej! jag är en tjej på 14 år som har ett litet problem, jo. Jag onanerar upp till 2 timmar varje dag! När jag sitter och äter mat så går jag in på toaletten ibland och pullar och lägger mig på golvet,det är skönt men jag blir aldrig så där riktigt kåt. jag tar på bröstvårtorna och smeker klirotis och allting? har ni något tips till oss tjejer? puss! och en sjukt bra blogg.

2009-12-27 @ 22:01:56
Postat av: Anonym

GÖR MED INLÄGG SNÄLLLLLLLLLLLLA

DR JONES!

2009-12-27 @ 22:30:27
Postat av: Daniel

Hejsan dr jones. Jag hade sex med en tjej idag och vi hade jätte bra förspel idag hon var riktigt våt så då bestämde vi att vi skulle knulla, hon låg på rygg jag låg över henne (missionären) jag stoppade sakta in den och tryckte ganska hårt för att komma långt in med min 19 cm kuk. men sedan kommer det blod och hon blodar ner lakanet, hon tyckte dock att detta var jätte pinsamt så vi avbröt och jag undrar om min kuk är för stor för henne? Hon hade aldrig haft sex innan och hon var jätte trång. förstörde/spräckte jag hennes fitta, var det därför hon började blöda? snälla hjälp mig hon vill inte ha sex mer med mig igen för att min kuk är för stor för henne :S snälla tacksam för svar jag vet inte vad jag ska göra!

2009-12-28 @ 01:19:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0