dagens fråga

Tror ni på kärlek vid första ögonkastet?

Det gör inte jag, man måste lära känna personen först tycker jag. Annars handlar det bara om utsidan.


Kommentarer
Postat av: nellie

första gången jag läser denna. Jag har läst många bloggar, men detta var nog fan den bästa :p min typ av stil. fortsätt med detta. Fan vad bra!

2009-12-25 @ 17:23:06
URL: http://nelliealexiaa.blogg.se/
Postat av: Anonym

Härlig bild. Jag tror på kåthet vid första ögonkastet;)

2009-12-25 @ 17:44:41
Postat av: Iza

Jag tycker du har lite fel om att kärlek vid första ögonkastet inte går som du vill mena eftersom att det endast är utsidan man ser och därför inte känner personen som kan man känna kärlek för direkt, right?

Men man kan känna av en sk personkemi..Jag träffade en kille för 5 år sedan, vi umgicks några gånger och hade ingen speciell relation-egentligen. Sedan har jag träffat massa andra och haft förhållanden, lära kätn dem bättre än han jag nämnde först, men ädnå aldrig uppnått personkemin jag kände med han jag träffade först, det var kärlek vid första ögonkastet =)Fast så klart utsidan är en grej och man kan nog känna attraktion vid första ögonkastet precis som nån kanske är ful först men lär man känna personen blir den jätteattraktiv.. Det är olika peron till person, jag tror de mesta hänger på personkemin.. =)Ja menar, vem skulle du välja att umgås med av dessa två?

En kille du träffat några gånger och umgåts normalt med, alltså inget intimt & det känns normalt och bra, han är schyst, ser helt okej ut os.vEller en kille du bara träffat en gång men det känns superba, du kan var dig själv med honom fast ni inte sagt något märkvärdigt, det känns som ni inte behvöer prata nödvändigtvis för ni föstår varandra ändå, det känns speciellt mellan er.Det behöver inte ha med utsidan o göra =)

2009-12-25 @ 18:05:01
Postat av: jennie

Jag håller med henne/honom över, det är kåthet vid första ögonkastet inte kärlek!Kan du inte ha ytterligare en frågestund? :)Otroligt bra blogg. Läste den första gången idag. Kan inte slita mig från den. Mkt mer intressant än alla fjortisbloggar! Fortsätt som du gör!

2009-12-25 @ 18:10:34
Postat av: -------------- NORA - HOTVOGUE ----------------

Håller med dig! Tror på kåthet vid första ögonkastet!;)

2009-12-25 @ 18:59:07
URL: http://hotvogue.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag tror på de !

2009-12-25 @ 19:11:52
Postat av: tjej

kan ni inte skriva lite vad vi tjejer tycker är skönt under sex och vad killar tycker är skönt under sex? :)

2009-12-25 @ 20:47:50
Postat av: Frågor..

1. Skulle du kunna beskriva typ hur man runkar av en kille ? Jag har haft sex men har "klarat" mig från att runka av någon.. Men vilket är lite pinsamt för jag vet inte hur man gör, tänker sen på när man väl ska göra det..

2. När märker man att man vågar gå innanför byxorna på en kille ? Finns det nått tecken ?

2009-12-25 @ 20:56:31
Postat av: Lia ☆ Keep it real

Tror inte på kärlek vid första ögonkastet, men attraktion.. att det finns något där kan man märka snabbt, men om det är kärlek eller inte får man nog ta reda på med lite tid :) Bra blogg, keep it up ♥

2009-12-25 @ 21:21:34
URL: http://wazup.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0