Att förlora oskulden

Vi har fått många frågor om oskuld och till vem man ska förlora den till .

De viktigaste är att du känner dig säker med din partner. Säg gärna innan att du är oskuld för annars kan de bli pinsamt om du börjar blöda eller om du inte känner dig erfaren. För vissa gör de ont & för andra känns de knappt de är inviduellt. Och vem du ska förlora den till kan inte vi svara på, men om du känner att de är rätt så kör du bara ;)


Fråga :

Hej!
Jag är 14 år och oskuld, jag har en pojkvän som är 16 år och han har haft sex. Jag  är rädd för att ha sex, fast jag vill prova... undrar över vad killen kommer att tycka om min kropp. Hur vet man om man är av med oskulden? Och hur känns det första gången?


Hej!
Om du är rädd för att ha sex tycker jag att du ska vänta lite till. Det är inte många som känner sig helt redo för sex när de är 14 år och det är inte något konstigt med det. När du så småningom känner dig sugen och provar, så kom ihåg att om något inte känns bra så har du rätt att avbryta och prova en annan gång när det känns bättre. På så sätt behöver du inte vara med om något som känns dåligt. Det är bra att ha förberett sig med preventivmedel också – då behöver man inte vara rädd för graviditet och könssjuk domar. Eft ersom din kille har haft sex innan så vet han också att första gångerna kan bli avbrutna, bökiga och lite  osmidiga, så det kommer han att förstå. Vad det gäller din kropp är jag helt säker på att din kille kommer att tycka om den – i alla fall om han är ihop med dig för att han gillar dig. Själv brukar man vara så missnöjd och kritisk mot sin kropp, men den man är ihop med längtar ju efter att få ta på den och titta på den. Den personen brukar inte bry sig om små skavanker utan bara vara glad över att få vara nära. Första samlaget känns på olika sätt beroende på situationen och med vem man gör det. Men om man är upphetsad och sugen på sex, så att slidan är vidgad och våt, och om man gör det med någon som bryr sig om en, kan det kännas riktigt bra. Ungefär hur det känns rent fysiskt i slidan kan du prova genom att stoppa in ett finger eller två i slidan. De flesta tycker att man har ”blivit av med oskulden” om man har haft en penis i slidan.
Hälsning DR's Jones
Kommentarer
Postat av: Beatrice Jakobsson [foto]

sv: okej vad kul :)

allt bra ?

2009-12-09 @ 16:04:17
URL: http://beattriicee.blogg.se/
Postat av: Anonym

tack för svaret. du/ni är beeest :D

2009-12-09 @ 16:06:00
Postat av: Anonym

tack för svaret. du/ni är beeest :D

2009-12-09 @ 16:06:18
Postat av: Anonym

Är ni helt pantade? 14 år? Hon är ju fan inte ens byxmyndig. Denna blogg ska anmälas.

2009-12-09 @ 16:56:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0