hmhmmh

Ville bara s'ga att jag kanske överdrev lite igår och provecera lite för mycket när jag skrev de där inlägget till den där tjejn? Men de är liksom lite sån jag är en liten retsticka, har jag alltid varit och kommer alltid att vara.

men de jag blev arg/ledsen för är att hon skriver att vi inte kan stava. Och jag som har dyslexi har illa upp så klart. Hon ska inte komma och rätta oss liksom hon kan hålla sig till sin egna "roliga" blogg.

Kommentarer
Postat av: Lina

"Hellllo! Välkomna till våran nya blogg! Den kommer att handla om SEX, BLOGGSKVALLER OCH TIPS!Vi kan redan nu berätta att högst upp på våra önskelistor står DILDOS!"Det skrev ni på erat första inlägg när ni startade bloggen, skulle inte ni kunna lägga upp bilder på dildosar och visa vilken ni helst skulle vilja ha? Och hur mycket kostar dom? Jag tycker att det är väldigt enformigt att pulla med bara fingrarna jag får aldrig fontänorgasm då, jag får det bara när killar knulla mig med deras stora kukar (15 cm ungf) så jag vill ha en dildo som kan vara skön för mig att få en fonänorgasm med. Eller finns det andra föremål i ett hem som man kan onanera med tror du?Tack för hjälp Dr Jones

2010-01-04 @ 16:52:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0